19 Nisan 2025 Cumartesi

Konya'da Ramazan Davulcuları Arasında Bahşiş Kavgası: Yaralılar Var

Konya'nın Kulu ilçesinde Ramazan davulcuları arasında çıkan bahşiş kavgası, ortalığı savaş alanına çevirdi. İki grup arasında yaşanan tartışma, sopa, bıçak ve taşların kullanıldığı büyük bir kavgaya dönüştü. Olayda çok sayıda kişi yaralandı.

Olay Nasıl Başladı?

Olay, öğle saatlerinde Kulu ilçesinin çarşı merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, iki ayrı grup arasında bahşiş dağıtımı konusunda anlaşmazlık çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında sopa, demir, bıçak ve taşlar kullanıldı.

Kavgada Neler Yaşandı?

Kavgada ortalık adeta savaş alanına döndü. Bir grup kaçarken diğer grup kovaladı. Yere düşenlerin üzerine saldırılar devam etti. Elinde bıçak olan kişilerin de yer aldığı kavga, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, kavganın ne kadar şiddetli geçtiği açıkça görülüyor.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinden ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis, kavgaya karışan kişileri tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Olay, Ramazan ayının manevi atmosferine gölge düşürürken, vatandaşlar arasında da büyük bir şaşkınlık yarattı. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.

İlgili Haberler