Benzinlikte Şiddet! Kadına Akılalmaz Saldırı Kamerada!
Aktüel

Benzinlikte Şiddet! Kadına Akılalmaz Saldırı Kamerada!


19 May 20255 dk okuma3 görüntülenmeSon güncelleme: 19 May 2025

Muğla'da bir akaryakıt istasyonunda yaşanan şiddet olayı, Türkiye'nin gündemine oturdu. İddialara göre, P.D. isimli bir kadın, yakıt almak için gittiği istasyonda tartıştığı bir şahıs tarafından acımasızca darp edildi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu anlar, istasyonun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay Nasıl Gelişti?

Fethiye Esenköy yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, P.D. isimli kadın, tanımadığını belirttiği bir kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, P.D.'ye saldırdı. Pompaların bulunduğu alanda başlayan şiddet, kadının markete sığınmasıyla devam etti.

Saldırgan, kadını market içinde de tekme ve yumruklarla darbetmeye devam etti. Çevrede bulunan vatandaşların araya girmesiyle olay son bulurken, P.D. polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Olayın ardından güvenlik kameraları incelendi ve saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Akaryakıt istasyonundaki şiddet olayının güvenlik kamerası görüntüleri, olayın vahametini gözler önüne serdi. Görüntülerde, P.D.'nin bir kişiyle tartıştığı, ardından başka bir erkeğin gelerek kadına saldırdığı görülüyor. Kadın, markete sığınmaya çalışırken saldırganın burada da şiddet uygulamasına devam ettiği kameralara yansıdı.

P.D.'nin tüm çabalarına rağmen saldırıdan kurtulamadığı ve aldığı darbelerle yere yığıldığı anlar, izleyenleri dehşete düşürdü. Olayın ardından P.D., polise verdiği ifadede saldırganı tanımadığını belirtti.

Şüpheliler Yakalandı mı?

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda, kadının eski erkek arkadaşı ve iki kişi "kasten yaralama" ve "yağma" suçlamalarıyla gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Şüphelilerden biri kadının eski erkek arkadaşı.
  • Gözaltına alınanların sayısı üç.
  • Suçlamalar arasında "kasten yaralama" ve "yağma" bulunuyor.

Bu üzücü olay, kadına yönelik şiddetin ne kadar yaygın olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililerin bu tür olayların önüne geçmek için daha etkili önlemler alması ve toplumun kadına şiddet konusunda bilinçlendirilmesi büyük önem taşıyor.