Aksaray'da Şok! Boyacı Kendini Arabaların Önüne Atıyordu!
Gündem

Aksaray'da Şok! Boyacı Kendini Arabaların Önüne Atıyordu!


22 May 20255 dk okuma2 görüntülenmeSon güncelleme: 22 May 2025

Aksaray'da yaşanan ilginç bir olayda, bir ayakkabı boyacısı seyir halindeki bir aracın önüne atlayarak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan boyacının durumunun ciddiyeti korunuyor. Çevredeki vatandaşların ifadeleri ise olayın seyrini değiştirdi.

Olay Anı ve Vatandaşların Şaşkınlığı

Olay, Aksaray'ın işlek bir caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, ismi henüz belirlenemeyen ayakkabı boyacısı, aniden yola fırlayarak seyir halindeki bir aracın önüne atladı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan boyacı, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören diğer sürücüler ve yayalar hemen yardıma koşarken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı boyacıya ilk müdahaleyi yaparak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Ancak olayın ardından çevredeki vatandaşların ifadeleri, olaya farklı bir boyut kazandırdı. Görgü tanıkları, aynı boyacının daha önce de benzer şekilde araçların önüne atladığını iddia etti. Hatta bazıları, boyacının bunu "sürekli" yaptığını ve dikkat çekmek istediğini öne sürdü. Bu ifadeler üzerine polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sürücü Serbest Bırakıldı

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından sürücünün ifadesini aldı. Sürücü, ifadesinde, boyacının aniden önüne atladığını ve frene basmasına rağmen kazayı engelleyemediğini söyledi. Vatandaşların ifadelerini de dikkate alan polis, sürücüyü serbest bıraktı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Bu tür olaylar, trafik güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Sürücülerin dikkatli olması ve yayaların da trafik kurallarına uyması, benzer üzücü olayların yaşanmasının önüne geçebilir.

Ayakkabı Boyacılığı Hakkında Kısa Bilgiler

  • Ayakkabı boyacılığı, uzun yıllardır var olan bir meslektir.
  • Genellikle kalabalık caddelerde ve meydanlarda icra edilir.
  • Ayakkabı boyacıları, ayakkabıları temizleyerek ve parlatarak geçimlerini sağlarlar.
  • Bu meslek, özellikle büyük şehirlerde hala önemini korumaktadır.

Aksaray'da yaşanan bu olay, hem şaşkınlık yaratırken hem de düşündürücü soruları beraberinde getiriyor. Boyacının neden böyle bir davranış sergilediği, soruşturma sonucunda netlik kazanacak. Ancak bu olay, toplum olarak birbirimize karşı daha duyarlı olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.