Tam elektrikli SUV Volkswagen ID.4 tanıtıldı

Volkswagen'in tamamen elektrikli ilk SUV modeli olan ID.4 resmi olarak tanıtıldı. IQ. Türkiye'de satışa sunulacak yarı otonom sürüş teknolojisine sahip sürücü modeli, ilk tam elektrikli Volkswagen modelleri olacak.
Pilot ve uzay insanları Bursa merkezli fabrikayı eğitecek
Türkiye'deki ilk tam elektrikli Volkswagen olacak
Volkswagen'in elektrikli otomobil atılımı kimliği 3'ler ardından ID.4 ile devam ediyor. Modüler elektrikli platform teknolojisine dayalı olarak üretilecek ikinci model ID.4, markanın tamamen elektrikli ilk SUV modelidir. Bu kapsamda Volkswagen, 2029 yılına kadar 75 civarında tamamen elektrikli model piyasaya sürmeyi ve bu dönemde yaklaşık 26 milyon elektrikli araç satmayı planlıyor.

Volkswagen ID.4 ile kaslı bir yapıyı aerodinamik ile aynı potada eritmek istediğini açıklıyor. Güçlü omuz çizgisi ile araç gövdesine daha fazla ivme kazandırılmıştır. Bu modeli tasarlarken, Alman üretici özellikle ağırlığı azaltmaya odaklandı.

Sınırlı sayıda üretilen ve 2020 yılı sonundan önce Avrupa pazarına sunulacak elektrikli SUV serisi, Volkswagen ID.4 1 ve ID.4 1 Max versiyonları ve dört farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Dış Stil paketi ayrıca siyah tavan ve siyah yan ayna muhafazaları, gümüş renkli C sütunları ve tavan rayları gibi bir dizi ek özellik ile birlikte gelir.

IQ. Drive yarı otonom sürüş destek sistemleri ile daha güvenli ve daha konforlu bir sürüş deneyimi hedefleyen ID.4'te, ses kontrollü 10 inç dokunmatik ekran ve akıllı ID. Kokpit boyunca uzanan Light konsepti standart olarak sunuluyor.

Volkswagen ID.4 teknik özellikler
Maksimum güç:150 kW / 204 PS
Maksimum tork:310 Nm
Şanzıman:1 vitesli şanzıman
Maksimum hız:160 km / h
0-100 km / s:8.5 saniye
Pil gücü:net 77 kWh
Menzil:520 km'ye kadar
Uzunluk:4,584 mm
Genişlik:1.852 mm
Yükseklik:1.612 mm
Dingil Mesafesi:2.766 mm
Sürtünme katsayısı:cd 0.28
Bagaj bölümü kapasitesi:543 lt (arka koltuklar katlandığında 1.575 lt)

Bunlara da Göz Atın

Dünyada ilk! Kovid 19’u bitirecek yerli aşı Aralık’ta…

Sadece aşı üzerinde çalışan ASC parçacıkları Dünyada Türkiye'de üretilecek Prof. Dr. Özören'den müjde: “Hayvanlar üzerinde başarılı oldu. Faz çalışması Mayıs ayında başlıyor. Kovid-19 ile mücadelede çığır açacak. "

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir